"Razvoj društvenog poduzetništva Bartolomej"

Završna konferencija

Dana  2.lipnja 2020.  u proizvodnom pogonu socijalnog poduzeća Bartolomej j.d.o.o., s početkom u 13 h i 30 minuta, održana je završna konferencija projekta „Razvoj društvenog poduzetništva Bartolome“  uz prisutnost  medija i uzvanika iz grada i županije.

Projekt je trajao godinu dana,  počevši od 15.lipnja 2019.god. Ukupna vrijednost projekta je 449.873,83 kn,a iznos EU sufinanciranja  iznosi  372.025,11 kn .

Ostvarenjem ciljeva  opremljen je proizvodni pogon za proizvodnju  dalmatinskih delicija i voćnih džemova od ekoloških sirovina, proširen asortiman proizvoda, suradnjom sa Stella Mediterranea d.o.o.  iz Klisa osigurano je  tržište, provedena edukacija zaposlenih i budućih zaposlenika socijalnog poduzeća Bartolomej  j.d.o.o., te prilagođen proces mogućnostima osobama s invaliditetom.

U naredne 3 godine,kako je zacrtano projektom, otvorit će se najmanje 2 nova radna mjesta, a rast proizvodnje  generirat  će  nova radna mjesta za osobe s invaliditetom što je i osnovni cilj  našeg socijalnog poduzeća.

Na završnoj konferenciji  iskazana je i potpora budućim procesima proizvodnje kroz recepture i suradnju s  Veleučilištem Marko Marulić u Kninu, što otvara nove mogućnosti proširenja asortimana i razvoja poduzetništva u Kninu.

Prezentacija s Završne konferencije možete vidjeti ovdje

novosti

Studenti u Bartolomej-u j.d.o.o.

početna Studenti u Bartolomej-u U sklopu kolegija “Procesi u prehrambenoj tehnologiji” danas su nas posjetili studenti druge godine stručnog studija prehrambene tehnologije Veleučilišta “Marko Marulić”

više...
novosti

Poziv na dostavu ponuda

početna Poziv na dostavu ponuda 4. prosinca 2020. BARTOLOMEJ j.d.o.o. provodi nabavu u okviru Ugovora o dodjeli posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih

više...
Skip to content